понеділок, 7 березня 2011 р.

Як я роблю малюнок-емблему блогу

Якщо вам цікаво як я роблю малюнок-емблему свого блогу - це повідомлення для Вас! 

Перш за все потрібно визначитися з темою та назвою блога ;) Ми не будемо довго мудрувати назвемо блог "Шлях до успіху" . Тепер визначаємося з емблемою, потрібно щось що пов'язане з успіхом заходимо до пошукової системи, вводимо "успіх" і ось вже очі розбігаються !!! Пройшов час, визначилися з малюнком, зберігаємо його на комп'ютері. 
       Наступний крок відкриваємо, усім відомий графічний редактор  Paint, відразу заходимо до вкладки МАЛЮНОК, обираємо АТРИБУТИ та задаємо ширину і висоту нагого малюнку-емблеми. Сторінка  блогу буде шириною 900 тому ширину малюнка-емблеми ми  ставимо 900 висоту 260 (це все пікселі) тиснемо на ОК у вас вийшов прямокутник.  Далі інструментом ВИДІЛЕННЯ виділяємо область для нашого малюнка, який ми зберегли на початку, правою кнопкою миші вставляємо малюнок з файлу, підправляємо його а інструментом ВИБІР КОЛЬОРУ обираємо бажаний колір на малюнку і заливаємо  інструментом ЗАЛИВКА , підправляємо інструментом КИСТЬ, зберігаємо. 
 Ну а далі робимо все за інструкцією "Налаштування блога"  http://www.eduwiki.uran.net.ua/wiki/index.php/Blogger._Інструкція_%22Налаштування_блога%22
Сподіваюсь, це повідомлення принесло Вам користь. 


    

Немає коментарів: